• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Vols ser un expert de les tecnologies digitals?

Infraestructura-Cloud-Tecnologies Digitals
Tiempo de lectura: 2 minutos

Molts de vosaltres haureu sentit alguna vegada les paraules cloud, hosting, servidors o l’expressió “Tinc totes les meves fotos guardades al núvol”. Alguns de vosaltres no entendreu el seu significat, altres mostrareu indiferència al sentir-les i altres fins i tot les haureu fet servir alguna vegada però, realment sabeu què significa? Voleu saber-ho? Teniu ganes de profunditzar amb les tecnologies digitals?

Us presentem Mediaknowledge, la comunitat de Mediacloud que té com a objectiu donar coneixement sobre les infraestructures digitals. Si vols estar al dia de les últimes novetats tecnològiques, conceptes bàsics, nous conceptes, profunditzar més sobre algun tema, conèixer l’opinió dels nostres professionals, assabentar-te dels últims esdeveniments del sector, etc, Mediaknowledge és el teu lloc.

Tecnologies Digitals

A través d’aquest blog i de les nostres Xarxes Socials i de la nostra newsletter, podràs informar-te de:

  • Esdeveniments del sector: Us explicarem tot sobre els esdeveniments als que assistirem com, per exemple, quin dia i a on es farà, la temàtica de l’esdeveniment, si és gratuït o no o a on es poden aconseguir/comprar les entrades. Si no podreu assistir no patiu, després de cada esdeveniment farem un resum detallat perquè no us perdeu res.
  • Novetats del sector: A la comunitat de Mediaknowledge no podia faltar aquest apartat. Aquí us mostrarem totes les noticies, estudis i nous productes del sector perquè estigueu al dia de tot.
  • Conceptes bàsics: Estàs començant a conèixer les diferents tecnologies digitals? A la nostra comunitat t’explicarem de la manera més senzilla possible els conceptes bàsics que necessites per començar en aquest món tant apassionant.
  • Experts: Si ja en saps del tema, no et preocupis, també tenim un espai per tu. En aquest apartat els nostres experts et parlaran de conceptes més tècnics i més innovadors.
  • Els nostres partners: Finalment, també us parlarem de noticies relacionades amb els nostres partners, per exemple, sobre nous productes, noves relacions, etc.

Com podeu veure, la comunitat de Mediaknowledge us proporcionarà tot allò que necessiteu per conèixer, aprendre i convertir-vos en experts de les tecnologies digitals. Ens podreu seguir a Twitter o LinkedIn per estar al dia de les últimes publicacions i, si voleu rebre la informació a la vostra bústia de correu, us podeu subscriure a la nostra newsletter.

Benvinguts a Mediaknowledge!

Mediacloud

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.