• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

No et perdis el World Business Forum 2016

World-Business-Forum-Portada
Tiempo de lectura: 2 minutos

Cada any se celebra a diferents ciutats d’Amèrica, Àsia i Europa el World Business Forum 2016, un esdeveniment de dos dies que té com a objectiu ser el punt de trobada entre líders d’opinió, responsables de negocis i empreses innovadores a tot el món.

Aquest any el World Business Forum es durà a terme al Teatro Real de Madrid els dies 18 i 19 d’Octubre i estem molt contents d’informar-vos que Mediacloud estarà present com a Technical Partner.

World Business Forum 2016 - WOBI

 

Sota el lema de la present edició “Be Beta”, es pretén ajudar a les milers de ments inquietes que comparteixen la mateixa passió pels negocis, a entendre com funcionen els negocis que es caracteritzen per viure en estat BETA.

Estem en un món en el qual les noves tecnologies es multipliquen a un pas accelerat i, si les empreses i les persones volen triomfar, hauran d’aprendre a reinventar-se, experimentar i aprendre per poder avançar al mateix ritme que la tecnologia.

Els assistents del World Business Forum 2016 podran inspirar-se amb les figures més influents del món de l’empresa i d’altres àmbits:

  • Andre Agassi: Superació
  • Arianna Huffington: New Management
  • Amy Cuddy: Persones
  • Adam Grant: Creativitat
  • Martin Lindstrom: Marketing
  • Herminia Ibarra: Lideratge
  • Adam Steltzner: Innovació
  • David Rose: Transformació Digital
  • Carlos Jean & Roberto Carreras: Brand strategy

World Business Forum 2016 - Speakers

 

A més, el dia 18 a les 18:00 hores, tindrem una xerrada exclusiva sobre Transformació Digital de David Rose, autoritat mundial en l’àmbit del Internet of Things (IoT) i la Transformació Digital.

David Rose és instructor al MIT Media Lab, autor de Enchanted Objects: Design, Human Desire and Internet of Things, un llibre sobre l’impacte que l’Internet de les Coses tindrà en la nostra forma de viure i treballar. També és CEO de Ditto Labs, va ser fundador i CEO de Vitality i també va fundar Ambient Devices.

World Business Forum 2016 - David Rose

 

Durant la seva xerrada, Rose ens explicarà la seva experiència com a responsable d’empreses innovadores i posarà en relleu la necessitat d’implementar estratègies de Transformació Digital, un requisit indispensable a dia d’avui per garantir la competitivitat empresarial.

Si vols conèixer les claus de la Transformació Digital de David Rose, sol·licita una entrada exclusiva aquí, l’aforament és limitat així que no ho dubtis més i, no et quedis fora!

Mediacloud

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.