• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Et convidem al nou CloudBreakfast: El futbol al núvol

El futbol al núvol
Tiempo de lectura: 2 minutos

Fa uns mesos us vam parlar en un dels nostres posts sobre els CloudBreakfast, els esmorzars temàtics en els que una persona especialitzada en un tema digital concret parlava sobre aquest per tal d’informar i resoldre els dubtes sobre el tema en qüestió. Doncs bé, el d’aquest mes podríem dir que és una mica especial ja que parlarem sobre un tema conegut mundialment, el futbol, però des d’un punt de vista diferent: El futbol al núvol.


El futbol al núvol

L’últim clàssic de l’any s’apropa, per aquest motiu, sota el lema El futbol al núvol, els pròxims 13 i 20 de desembre celebrarem una nova edició dels nostres CloudBreakfast al Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) i al Camp Nou (Barcelona) respectivament. L’objectiu d’aquestes sessions és explicar el cas d’èxit de la digitalització del Grup Mediapro tant en els seus llocs de treball com en la retransmissió dels partits de futbol.

El desenvolupament de la sessió El futbol al núvol serà el següent:

  • 10:00 – Benvinguda als assistents amb cafè i aigua.
  • 10:30 – El futbol al núvol.
  • 11:00 – Digitalització del lloc de treball amb Office 365.
  • 11:20 – Torn de preguntes.
  • 11:30 – Després del torn de preguntes, els assistents de la sessió tindreu temps de fer networking entre vosaltres i amb el personal de Mediacloud mentre gaudiu de pastes, entrepans, cafès i sucs.
  • 12:00 – Un cop finalitzat l’esdeveniment, els assistents disfrutareu d’una visita guiada gratuïta per les instal·lacions dels camps de futbol, on podreu veure entre altres coses, el túnel de jugadors, les banquetes on el teu jugador preferit seu per veure els partits o la Llotja d’Honor.

Si vols assistir, fes clic en el següent enllaç, busca el botó Inscriu-t’hi ara corresponent a la ciutat en la que es realitzarà l’esdeveniment al que vols assistir i fes clic. En pocs dies rebràs un correu per confirmar la teva assistència.

Només hi ha 10 places per ciutat!

Mediacloud.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.