• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

‘Checklist’ bàsic abans de migrar la teva plataforma al núvol

migrar-núvol
Tiempo de lectura: 1 minuto

Cada vegada més empreses estan fent el salt al núvol, és a dir, estan començant a migrar els programes, aplicacions i/o serveis que necessiten a un servidor al qual poden accedir des de qualsevol lloc, moment i dispositiu.

Segons una enquesta de la consultora IDC, més del 80% de les grans empreses utilitzaran el 2018 solucions cloud computing. Si tu també t’estàs plantejant migrar la teva plataforma física al núvol, pren nota dels quatre passos bàsics que has de seguir:

 

  1. Què pretens amb el núvol? Identifica els objectius i necessitats del teu negoci i estableix un pla d’actuació. El núvol permet, entre d’altres, tenir sempre disponible la informació, poder-la recuperar en cas d’emergència, millorar-ne la mobilitat, etc. En aquest post t’ho expliquem amb més detall.
  1. Quins programes, aplicacions o serveis mouràs al núvol? Determina quines àrees de l’empresa es veuran afectades per la migració. Et recomanem que comencis de forma progressiva, mitjançant proves pilot.
  1. Quin tipus de núvol escollir? Hi ha tres tipus de núvol: públic, privat o híbrid. En un altre post t’expliquem quin tipus de núvol és millor per la teva empresa. L’opció més segura és la privada.
  1. Quina empresa et proporcionarà el servei? Si optes pel núvol privat o híbrid, la gestió del servei anirà a càrrec d’una empresa externa. A Mediacloud t’acompanyem en la teva transformació digital, amb solucions simples, àgils i adaptades a les teves necessitats.

Aquests són els primers passos per emprendre la migració de la teva plataforma al núvol. Properament, t’expliquem de forma més tècnica com fer-ho.

 

Mediacloud.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.