• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Microsoft atorga el Premi MVP al CTO de Mediacloud

Tiempo de lectura: 2 minutos

Fa poc el nostre director de tecnologia, Sergi Martinez, va rebre el Premi MVP (Most Valuable Professional) de Microsoft. Un premi que Microsoft atorga als líders més valuosos de la comunitat tècnica que han demostrat tenir un compromís exemplar compartint els seus coneixements i proporcionant respostes correctes i desinteressades a preguntes tècniques sobre productes i tecnologies de Microsoft, a fòrums, blocs, grups de noticies i comunitats públiques. (Més informació aquí)

Premi MVP

Avui us deixem una entrevista que li vàrem fer perquè ens expliqués com es sentia després de rebre el premi:

Què és el Premi MVP de Microsoft?

És un premi que atorga Microsoft de forma anual als seus participant amb més experiència i que aporten més valor a Microsoft.

Quins són els criteris de Microsoft per entregar el premi?

Una persona que sigui ja MVP, una que treballi a Microsoft o certes personalitats que són importants per a la comunitat de Microsoft, fa una proposta inicial i, llavors, es compara amb la totalitat de MVP que participen en aquesta categoria per decidir si atorgar-li el premi MVP o no.

Què ha significat per tu obtenir aquest premi?

Òbviament per mi és un reconeixement a la feina ben feta, però vull aclarir que no és la feina ben feta de Sergi Martinez, sinó de Mediacloud. Aquest premi és tant meu com de les persones que estan dins de la direcció tècnica, del meu equip de treball. Ens l’han donat, no tant per contribucions a fòrums, sinó per l’ajuda que proporcionem a Microsoft en el desenvolupament de noves solucions dins de la gamma de productes datacenters.

Què li aporta aquest premi als vostres clients?

Obtenir el premi MVP significa que la forma de treballar de Mediacloud es basa en la innovació continua però sempre buscant la millor garantia i qualitat als serveis que muntem. Per això considero que aquest premi és important, perquè premien, no tant a un coneixement tècnic (que també), sinó a una forma d’actuar i de funcionar.

Què comporta entrar a la comunitat de Microsoft?

Ens aporta poder participar directament amb els grups de producte i no només en l’àrea de datacenters, sinó en una sèrie de solucions de Microsoft en les quals es demana consell als MVP.

Poder influir en el fabricant és important, i més en un fabricant com Microsoft que escolta a la gent. Per una altra banda, és important perquè el nom de Mediacloud és conegut i, finalment, ens podem assabentar de les novetats que hi ha abans que la resta de persones o empreses que venen productes ja sigui de Microsoft o d’un altre tipus de tecnologies. Evidentment, ens podrem avançar a la resta d’empreses del nostre sector. Això és molt bo pels nostres clients perquè el fet de poder oferir solucions que complementin al que ja tenen ara, és molt positiu.

A continuació, et deixem el vídeo de l’entrevista:

Mediacloud.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.