• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud s’uneix a la xarxa mundial de proveïdors del líder en virtualització cloud VMware

VMware
Tiempo de lectura: 1 minuto

Ens hem unit com a empresa proveïdora de serveis a la xarxa vCloud Air Network de VMware, líder mundial en virtualització i infraestructures cloud.

vCloud Air Network és la xarxa de partners de VMware més àmplia del món, que aporta valor a les empreses, i assegura la compatibilitat de les seves infraestructures, amb la llibertat de migrar eficaçment càrregues de treball entre núvols privats, públic i híbrids.

En utilitzar tecnologies certificades per VMware que els clients ja usen en els seus data centers, els proveïdors de serveis que formem part de VMware vCloud Air Network podem accelerar el creixement del nostre negoci, ja que disposem de serveis certificats i assegurances de cloud públic i híbrid.

“Per Mediacloud és un gran avantatge formar part de la xarxa de partners de VMWare, ja que ens permet oferir més i millors solucions als nostres clients”, ha destacat Gustau Serra, CEO de Mediacloud.

“Donem la benvinguda a Mediacloud a VMware vCloud Air Network, la xarxa que permet als clients estendre els seus data centers al núvol, emprant les mateixes infraestructures de confiança que han estat usant en les seves aplicacions locals”, han expressat des de VMware. “Des de 2008, VMware ha estat treballant amb la seva comunitat de proveïdors de serveis per oferir als clients un camí simple i flexible cap al núvol, i estem satisfets que Mediacloud formi part d’aquesta xarxa mundial”.

VMware vCloud Air Network ofereix als clients un servei cada vegada més flexible, millors opcions de serveis cloud globals i la possibilitat de triar partners locals de més de 100 països diferents que formen part de la comunitat del líder en virtualització cloud.

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.