• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud, lead sponsor de DCD Espanya

Tiempo de lectura: 2 minutos

Hem participat com a lead sponsors al desè congrés DCD>Espanya, l’esdeveniment de referència del sector dels data centers. Prop de 1.200 professionals de la indústria tecnològica s’han reunit aquest dimecres als cinemes Kinépolis de Madrid per participar en aquest gran congrés, un dels més multitudinaris dels últims anys.

L’edició d’aquest any ha comptat amb més de 60 ponències de màxim nivell i amb la participació de companyies com Google, LinkedIn, Yahoo! o Groupon. En concret, un 65% de les empreses que hi han assistit pertanyen a l’IBEX 35.

Una de les conferències més destacades ha estat la de Manel Picalló, Consulting Systems Engineer del nostre partner NetApp. A la ponència, patrocinada per Mediacloud, Picalló ha parlat sobre l’emmagatzematge al núvol híbrid, una de les tendències tecnològiques amb majors nivells d’adopció a escala europea.

 

DCD

Manel Picalló, Consulting Systems Engineer de NetApp

 

Segons un estudi de NetApp sobre l’adopció Cloud, el núvol híbrid és el més usat per la majoria de clients, i els proveïdors locals de serveis són els preferits entre els enquestats a l’hora de comptar amb clouds híbrids, tal com asseguren el 26% del total dels enquestats. Els clouds d’hiperescala (18%) i els grans integradors de sistemes internacionals (17%) són les següents preferències.

Picalló ha explicat que l’emmagatzematge i el backup són les principals aplicacions del cloud, però n’hi ha moltes altres, com el treball remot, les eines de col·laboració, l’anàlisi de dades, el SaaS i la recuperació davant desastres.

DCD

L’stand de Mediacloud a DCD>Espanya

Nosaltres també hem aprofitat aquesta ocasió privilegiada per presentar les últimes novetats de Mediacloud, com l’aliança amb Oracle, gràcies a la qual podem oferir una solució al núvol d’alt rendiment. Aquesta aliança ens permet satisfer la demanda creixent dels clients locals que demanen serveis cloud de proximitat.

Assistir al congrés DCD>Espanya també ens ha donat l’oportunitat de conèixer les últimes tendències sobre infraestructura digital i cloud. Diversos dels ponents del congrés han coincidit que el cloud computing i la ciberseguretat seran els sectors amb major creixement de l’ocupació en els propers 10 anys.

Entrades relacionades

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.