• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud disposa de certificacions d’excel·lència

certificaciones
Tiempo de lectura: 2 minutos

A Mediacloud tenim les millors infraestructures tecnològiques, un CPD d’última generació i un equip de professionals altament qualificat. Però, per a una empresa exigent com la nostra, això no és suficient. Necessitem certificacions que assegurin oficialment la nostra excel·lència. Per aquest motiu, hem escrit aquest post: us expliquem quines certificacions i reconeixements demostren la qualitat dels nostres serveis.

 

Tier III: només vuit empreses amb aquesta certificació

Com us vam explicar en un altre post, els nostres CPD estan certificats amb Tier III per Uptime Institute. Som una de les vuit empreses de l’Estat que compta amb aquesta certificació.

Les certificacions d’Uptime Insitute van de l’I fins al IV, segons el nivell de fiabilitat dels centres de dades. En concret, el nivell III assegura la disponibilitat del servei en un 99,982%. Això significa que comptem amb la capacitat i distribució suficient com per poder dur a terme tasques de manteniment en una línia mentre l’altra treballa.

 

ISO/IEC 27001: la teva informació, segura

La família de certificacions ISO/IEC 2700 ajuda a mantenir segura la informació. És especialment important per protegir dades financeres, temes de propietat intel·lectual, historials dels treballadors o informacions de tercers confiades a la nostra organització.

En concret, la ISO/IEC 27001 és la norma més coneguda amb requeriments especials per a un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGI). Ens ofereix la llibertat per créixer, innovar i ampliar la nostra base de clients, sempre amb la confiança que la informació confidencial sempre ho serà.

 

ISO/IEC 20000-1: serveis eficients i fiables

També disposem de la ISO/IEC 20000, la primera norma internacional oficial en gestió de serveis de TI. La part 1 tracta sobre els requisits dels sistemes de gestió de serveis, des de la seva planificació fins a la seva posada en marxa i manteniment.

Aquesta certificació demostra que hem establert els procediments correctes de biblioteca d’infraestructura TI (per les seves sigles en  anglès, ITIL) destinats a oferir serveis eficients i fiables.

 

ISO 50001: eficiència energètica

Aquest estàndard ens aporta estratègies de gestió per augmentar l’eficiència energètica i reduir costos. A més, repercuteix positivament en la preservació de recursos mediambientals i ajuda a prevenir el canvi climàtic.

La ISO 50001 ens ajuda a ser transparents, promou les millors pràctiques i reforça les bones conductes de gestió de l’energia. Perquè, per a nosaltres, no només és important ser eficients a nivell econòmic; sinó que també tenim compromisos amb el medi ambient, la salut i la seguretat.

Les certificacions d’aquest tipus no són obligatòries. No obstant això, a Mediacloud treballem per garantir que la nostra feina sigui excel·lent. I no ho diem nosaltres, sinó que ho demostren certificacions oficials a nivell internacional.

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.