• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud, al rànquing de proveïdors cloud de Penteo

Tiempo de lectura: 2 minutos

L’analista TIC independent Penteo, que lidera la comunitat de coneixement TIC més gran d’Espanya, ha situat Mediacloud al rànquing d’integradors de serveis d’infraestructura al núvol publicat a l’informe Universo Penteo.

Penteo ha destacat de Mediacloud “clares fortaleses”, principalment, alta capacitat d’inversió, flexibilitat i proximitat. Segons l’analista, formar part del grup Mediapro ens dota d’alta “capacitat d’inversió i flexibilitat” per continuar creixent i desenvolupar la nostra oferta.

L’informe subratlla que, en menys de dos anys, hem crescut per sobre del 100% i hem estat capaços de “guanyar licitacions de rellevància, competint amb proveïdors de primer nivell”, fet que ha incrementat el nostre posicionament en el quadrant de l’Univers Penteo.

A més, l’informe valora que Mediacloud és una companyia amb “acostament comercial local” i, al mateix temps, amb “potencial de desenvolupament i expansió geogràfica”. Això ens permet, d’una banda, tenir una relació estratègica amb els clients a llarg termini i, d’altra banda, continuar expandint-nos i millorar els nostres serveis.

Finalment, Penteo destaca que els nostres contractes “s’adapten a les necessitats específiques de cada client, amb la capacitat d’arribar a facturar per minut”. Tot això, reforçat amb aliances amb importants proveïdors a nivell mundial com Oracle, Microsoft o VMware.

 

Penteo: “El núvol és un mercat en creixement i consolidació”

Segons l’informe, el cloud es consolida com una eina per aconseguir una òptima transformació digital a les companyies. El 98% de les empreses enquestades està al núvol i un 40% esperen contractar o renovar el 2017 un servei d’infraestructura.

Encara que la majoria d’empreses no tenen el 100% de la seva plataforma implementada al núvol, el grau d’adopció actual ha crescut un 17% respecte l’any passat, superant el 50%. Es preveu que durant 2017 aquest percentatge arribi al 60%.

L’informe explica que el cloud privat continua essent el preferit per les companyies, ja que el 43% de les empreses que estan en el núvol opta per aquest tipus de solucions, mentre que el 33% prefereix el núvol híbrid i el 23%, el públic.

En resum, Penteo considera que el núvol “continua essent un mercat en creixement i consolidació, possibilitador de la transformació digital”. Per a això, els reptes principals per als proveïdors cloud –els més valorats pels clients– seran l’expertise tècnic i el reconeixement de marca.

 

Entrades relacionades

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.