• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

La infraestructura Cloud d’Oracle

oracle
Tiempo de lectura: 2 minutos

Sabies que aproximadament 2/3 de les empreses ja tenen les seves aplicacions amb accés a la informació al núvol públic funcionant a les seves infraestructures? I que 3/4 parts diuen que és important que les aplicacions locals i al núvol públic tinguin la mateixa experiència d’usuari?

En altres paraules, cada vegada hi ha més consciencia de que el núvol públic i privat han de treballar junts. El núvol és el nou model operatiu IT i el passat dijous 7 de Juliol vam poder descobrir-ho amb el cas real d’Oracle.

infraestructura-cloud

A l’esdeveniment va quedar clar que Oracle vol ajudar als seus clients en l’evolució digital cap al núvol híbrid, és a dir, una evolució en la que conviuen l’on-premise (sistemes ubicats al CPD de cada empresa), el núvol local (a través dels seus partners) i el seu núvol públic.

Després d’una introducció per posar-nos en contexte, Álvaro Travesí ens va ensenyar la infraestructura del núvol d’Oracle. Per començar, ens va explicar els diferents models de servei i desplegament que hi ha. També ens va explicar que actualment hi ha molts núvols públics i privats que arquitectònicament són incompatibles i com Oracle els ha aconseguit unir.

Seguidament, Lluis Millán, ens va parlar de l’evolució del núvol, és a dir, com va passar d’haver un únic núvol públic, seguit per un núvol privat, fins a arribar al núvol híbrid. Després ens va parlar dels tres tipus de núvol i del que Oracle oferia per cadascun d’ells.

infraestructura-cloud-ORACLE

Durant la sessió 2, Miguel Ángel Regidor, ens va parlar de la importància de la seguretat al núvol i com, gràcies a Oracle, podríem construir una fortalesa per protegir les nostres dades. Abans de passar al panell de partners, Pedro Cerdeira, ens va parlar del emmagatzematge que proporcionava Oracle, del seu valor afegit i dels serveis d’emmagatzematge que proporciona.

Per finalitzar l’esdeveniment, es va dur a terme el panell de partners, on Telefónica, BT i Mediacloud ens van parlar sobre els serveis que estaven desenvolupant i les seves estratègies cap al núvol juntament amb Oracle.

Estem molt contents d’haver assistit a l’esdeveniment ja que, gracies a això, hem pogut conèixer diferents models de consums al núvol, com protegir les nostres dades gracies a la infraestructura convergent i casos reals.

Mediacloud.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.