• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

L’estratègia pel teu viatge al núvol

Nube-estrategia
Tiempo de lectura: 2 minutos

El proper dijous 7 de juliol, et convidem a assistir a l’esdeveniment dut a terme per Oracle, La Infraestructura Convergente de Oracle: La estrategia para su viaje a la nube (La Infraestructura Convergent d’Oracle: L’estrategia pel seu viatge al núvol) a Torre Espacio, Madrid. L’esdeveniment té com a objectiu ajudar als assistents a agilitzar el seu trasllat cap a un entorn al núvol.

Durant la sessió, l’equip d’Oracle us mostrarà diferents mètodes per simplificar la vostra infraestructura TI i millorar la seguretat i l’eficàcia del vostre centre de dades. A més, també obtindreu exemples pràctics.

L’Álvaro Travesi, Director de Preventa de Engineered Systems Oracle Iberia, començarà la sessió amb una keynote sobre l’estratègia convergent d’Oracle. Seguidament, el Luis Millán, Engineered Systems Champion España Oracle¸ us explicarà les diferents solucions de núvol híbrid, públic i privat que podreu trobar. Després d’una pausa merescuda, el Miguel Ángel Regidor, consultor principal de ventes d’Oracle i el Pedro Cerdeira, Storage SC Lead – South Europe, us parlaran sobre com protegir la informació i sobre l’emmagatzematge de la infraestructura convergent. Finalment, Mediacloud, juntament amb Telefónica i BT, participaran en una taula rodona on parlaran de la seva aliança amb Oracle i de les solucions conjuntes que us poden oferir.

estratègia viatge al núvol

Gràcies a aquest esdeveniment podràs descobrir:

  • Una guia de diferents models de consums.
  • Com la infraestructura convergent ajuda a protegir el teu actiu de negoci i informació més important.
  • Casos d’èxit amb solucions de infraestructura Oracle.

Si vols aprendre la millor estratègia per començar el teu viatge cap al núvol no ho dubtis més, inscriu-te a l’esdeveniment aquí i reserva la teva plaça.

Recorda que si no hi pots assistir, sigui pel motiu que sigui, no has de preocupar-te, a Mediaknowledge trobaràs un post on s’explicarà l’esdeveniment amb tot detall perquè puguis estar al dia de les solucions d’Oracle i puguis trobar la millor estratègia pel teu viatge al núvol.

Mediacloud.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.