• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Coneixes els esmorzars temàtics de Mediacloud? Et presentem els Cloudbreakfast

Tiempo de lectura: 2 minutos

Avui us parlarem dels CloudBreakfast, esmorzars temàtics en els que comptem amb una persona especialitzada per què parli sobre un tema en concret amb la finalitat d’informar i poder ajudar als assistents a resoldre els seus dubtes relacionats amb aquest tema.

El funcionament dels nostres esmorzars temàtics sempre és el mateix:

  • Arribada dels assistents al lloc de reunió i benvinguda amb cafè, aigua i sucs
  • Presentació del tema del dia
  • Ponència de la persona especialitzada
  • Networking amb pastes, cafè i suc

La intenció dels CloudBreakfast és que vàries persones amb una preocupació comú puguin parlar sobre les seves preocupacions, les seves experiències i solucions obtingudes a la vegada que coneixen la dels demés.

Aquest més de setembre realitzarem un a Barcelona en el que parlarem sobre el Brexit i la seva influència en la protecció de dades de les empreses.

Esmorzars-Temàtics-CloudBreakfast

El Brexit: Com afectarà a les dades de la teva empresa?

En aquest esmorzar temàtic parlarem sobre el Brexit i sobre com pot perjudicar a la protecció de dades de les empreses que tenen les seves dades a núvols allotjats al Regne Unit. Es celebrarà el dia 30 de setembre al Museu del Grup Mediapro.

L’encarregat de parlar sobre el tema serà Xavier Ribas, de Ribas y Asociados, advocat dedicat al dret digital de de 1987, al compilance en matèria de protecció de dades des de 1992 i al compilance penal des de 2010.

Segons Ribas, les empreses han d’estar preparades pel que pugui passar una vegada es formalitzi el Brexit, per aquest motiu, és molt necessari que un protocol de presa de decisions sigui creat i en Xavier us explicarà tots els passos a seguir per tal de que sigui el més eficient possible.

Podeu saber més coses sobre aquest esmorzar temàtic en el post que vam fer sobre el primer CloudBreakfast que vam dur a terme sobre el Brexit.

Si t’interessa assistir a algun dels nostres esmorzars temàtics, envia’ns un correu a marketing@mdcloud.es.

T’esperem!

Mediacloud

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.