• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

T’esperem al Digital Enterprise Show (DES)

DES visual
Tiempo de lectura: 1 minuto

Les últimes tendències de la transformació digital tindran cita del 24 al 26 de Maig a Madrid a la primera edició del Digital Enterprise Show (DES), l’esdeveniment internacional més gran sobre transformació digital. Durant aquests dies, Madrid serà la capital mundial de la transformació digital i acollirà a més de 18.000 professionals del món de la innovació i la creativitat participaran en les més de 450 xerrades i debats per donar a conèixer les últimes novetats en les tendències digitals.

El DES neix amb l’objectiu de comptar amb experts internacionals que parlaran sobre diferents temàtiques com el cloud, la ciberseguretat, Internet of Things o el lideratge digital. Amb l’objectiu de donar a conèixer quines estratègies digitals es poden activar per obtenir els millors resultats, l’organització de l’esdeveniment ha confeccionat un programa de ponències que repassaran totes les àrees de negoci per explicar com la transformació digital ha afectat en el seu funcionament.

Ens complau informar-vos que, després d’una gran aposta interna, Mediacloud assistirà com a Global Partner Leader per a donar-se a conèixer a tots els professionals dels departaments TI que, degut a la transformació digital, han de fer front a un nou repte. Per una banda, integrar dins del funcionament de la companyia noves tecnologies i aplicacions que millorin la productivitat i impulsin el desenvolupament de negoci. I, per una altra banda, han de garantir la seguretat de la informació que es duu a terme dins de la empresa.

 

DES

Tenint en compte la importància de l’esdeveniment i l’honor que tenim de poder formar part d’ell, durant els tres dies diferents persones de l’equip de Mediacloud estaran a l’estand per donar a conèixer els nostres productes, fer xerrades i, fins i tot, participar en un dels Masterminds Congress, la part més top de l’esdeveniment.

Et convidem a venir a l’estand C316, visitar-nos i jugar amb nosaltres, cada dia sortegem una Surface!

Mediacloud

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.