• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Coneixes els avantatges del cloud computing?

ventajas del cloud computing
Tiempo de lectura: 2 minutos

El cloud computing ha marcat un abans i un després en la relació de les persones amb les màquines. Conegut de manera col·loquial com ‘el núvol’, millora la productivitat de les empreses i les fa més eficaces en la seva feina.

Ofereix la possibilitat d’utilitzar serveis a la xarxa sense necessitat de tenir la infraestructura necessària. Els usuaris tenen l’opció d’accedir de forma ràpida i eficaç a la seva informació sense tenir-la emmagatzemada en un ordinador.

Quins són els avantatges del cloud computing?

  1. Menys costos. Segurament és l’avantatge més significatiu del cloud computing. Amb la utilització del núvol, l’empresa no ha d’invertir diners en una infraestructura pròpia i, per tant, pot arribar a estalviar fins a un 30%. A més pot dedicar el seu temps i els seus recursos a altres coses.
  1. Accés des de qualsevol lloc. Com que la teva informació no està guardada en un ordinador específic, pots accedir a tota la teva informació des de qualsevol lloc i dispositiu.
  1. Rapidesa. L’aplicació del cloud computing es pot fer en pocs dies, i a partir d’aquest moment es pot començar a utilitzar.
  1. Pagament per ús. Amb el cloud computing només pagues el que utilitzes. L’empresa només paga els serveis que contracta.
  1. Sempre actualitzat. Un altre dels seus avantatges és que les empreses poden gaudir de les últimes versions del programari i de les aplicacions més noves.

      6. Més emmagatzematge. Actualment, el núvol ofereix un emmagatzematge pràcticament il·limitat si ho comparem amb la                capacitat d’un ordinador convencional.

      7. Seguretat. Si tenim tota la nostra informació en un ordinador, qualsevol error pot fer-nos perdre totes les dades. Però, gràcies a que les còpies de seguretat que es realitzen automàticament al núvol, és impossible perdre-ho.

Entrades relacionades

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.