• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud rep la certificació Backup com a Servei de NetApp

Certificación Backup
Tiempo de lectura: 2 minutos

A Mediacloud millorem cada dia per poder oferir les millors solucions als nostres clients. Per aquest motiu, avui estem molt contents d’anunciar que hem estat un dels 3 partners als que NetApp ha donat la certificació Backup com a Servei (Backup As A Service – BaaS) pel seu programa a Espanya, un servei remot de còpies de seguretat al núvol que alinea les necessitats de negoci amb els recursos TI.

Per obtenir aquest certificat, hem hagut de demostrar que som experts en la protecció de dades, que estem subjectes a les lleis de protecció de dades i que treballem seguint polítiques de compliment de normatives i polítiques de protecció de dades nacionals, amb independència de l’abast del servei.

A partir d’ara, Mediacloud podrà proporcionar solucions Data Fabric certificades perquè els clients puguin utilitzar les tecnologies SnapMirror (ofereix una solució de replicació de dades eficient entre extrems d’emmagatzematge) i SnapVault (permet realitzar backups i restauracions en qüestió de minuts) per transferir les dades del seu cloud de manera transparent i alliberar recursos per innovar en altres àrees de TI.

Certificació Backup

Obtenir la certificació Backup com a Servei de NetApp, és una fita molt important per a Mediacloud fruit de l’esforç de tot l’equip, tant tècnic com de negoci.

La certificació BaaS garanteix als nostres clients un servei de còpia de seguretat que assegura la continuïtat del seu negoci. A més, el recolzament del líder en solucions d’emmagatzematge, NetApp, juntament amb el servei que proporciona l’equip de Mediacloud, aporta als clients la tranquil·litat necessària perquè ells puguin focalitzar els seus esforços en fer créixer la seva empresa.

A Mediacloud sempre prioritzem les necessitats del client i l’escoltem activament per millorar el nostre servei. Fa temps que analitzàvem com cobrir la necessitat de còpia de seguretat com a servei i ara, finalment amb NetApp, podem cobrir les necessitats actuals dels clients amb garanties, així com les necessitats  futures. (Xavier Morrus, CMO de Mediacloud).

Mediacloud

Entrades relacionades

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.