• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Benvingut a la revolució digital. Benvingut al núvol!

Cloud-híbrid-digital
Tiempo de lectura: 3 minutos

El darrer 27 d’abril es va celebrar al nostre auditori de Barcelona l’Hybrid Cloud Day, l’esdeveniment on els nostres partners Cisco, NetApp i Microsoft ens convidaven a conèixer les arquitectures de referència, les solucions i la veritable visió del Núvol Híbrid a la vegada que ens parlaven de transformació digital. A més, vam tenir el privilegi de presentar a Mediacloud com a cas d’èxit.

A causa de l’ús d’Internet i la popularització del mòbil, les empreses s’han hagut d’adaptar a una transformació que afecta tant als hàbits de compra dels consumidors, com a la pròpia forma de treballar internament. Moltes empreses han adoptat des d’un inici el procés de digitalització però, moltes altres, no ho han fet i s’estan quedant enrere.

Moltes empreses tradicionals encara no han fet el pas a la digitalització perquè tenen moltes preguntes que necessiten resposta. L’objectiu de l’Hybrid Cloud Day és resoldre tots aquests dubtes i eliminar la por a la digitalització que moltes companyies poden tenir.

revolucio-digital

El primer que va parlar sobre el núvol híbrid va ser Joan Balagué, Enginyer de Sistemes a Cisco, que ens va explicar perquè les empreses haurien d’escollir un núvol híbrid. Segons en Joan, la transformació digital d’una empresa és la modificació del seu model de negoci de forma que les tecnologies de la informació siguin fonamentals i ens permetin diferenciar-nos dels nostres competidors. A més, l’accés al núvol híbrid és un element imprescindible per a la transformació digital d’una empresa.

D’acord amb el Joan, els passos a seguir per a una correcta transformació digital són:

transformacio-digital-passos

Seguidament, vam poder conèixer les diferents solucions que ens pot proporcionar Cisco, juntament amb Microsoft i NetApp.

La següent persona que ens va parlar sobre el núvol híbrid va ser Javier Martinez, director tècnic de NetApp, que ens va explicar quin era l’objectiu de la seva companyia: ser un fabricant que faciliti la portabilitat de les dades dels clients entre els diferents tipus de núvol, és a dir, núvol públic i privat.

En Javier ens explicava quines són les característiques que tot cloud privat ha de tenir, aquestes característiques són la flexibilitat i l’eficiència. A més, també ens va ensenyar les solucions de NetApp que faciliten la adopció del cloud als seus clients.

tdigital-nuvol-privat

Abans de conèixer els casos d’èxit, Diego Gomez, PMM Cloud & Enterprise de Microsoft, ens responia a la pregunta: què provoca que una empresa faci el primer pas cap a la digitalització? Segons en Diego, la tensió impulsa al canvi, tots volem que els nostres sistemes siguin estables i àgils i el núvol híbrid pot donar aquestes característiques a les empreses mentre les aporta un gran valor afegit.

tdigital-nuvolpublic

Finalment en Diego ens va parlar dels avantatges d’Azure i de les capacitats d’Operations Management Suite i va donar a tots els assistents 1.500 $ gratis perquè provessin el seu núvol públic Azure i no tinguessin excusaa l’hora de començar el seu viatge cap al núvol.

Per acabar la sessió, l’Alejandro Romero d’ING Direct i en Gustau Serra i el Sergi Martinez de Mediacloud, van exposar la seva experiència al núvol com a cas d’èxit.

Gràcies al Hybrid Cloud Day les empreses van poder resoldre els seus dubtes, van poder conèixer els serveis de Cisco, NetApp i Microsoft i van descobrir dos casos d’èxit diferents de transformació digital.

Mediacloud

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.