• Flock of wintering Barnacle Goose(branta leucopsis)in wadden Sea,East Frisia,lower saxony,Germany

ADN Cloud

Innovació en la societat digital

Categorías

Mediacloud s’alia amb Oracle per oferir una infraestructura cloud única a l’Estat

alianza
Tiempo de lectura: 1 minuto

Mediacloud ha arribat a un acord amb la multinacional nord-americana Oracle per oferir una infraestructura cloud única a l’Estat espanyol. Tenim l’objectiu de satisfer la demanda creixent dels clients locals que demanen serveis cloud de proximitat.

Per portar-ho a terme, s’ha instal·lat al CPD de Mediacloud una plataforma d’alt rendiment i capacitat que està certificada i homologada per Oracle. Gràcies a la infraestructura allotjada a Mediacloud, podem oferir una solució al núvol d’alt rendiment. Això permet als clients finals accedir a les seves dades de forma segura des de qualsevol lloc i dispositiu, a través d’un núvol privat o públic.

A més, ambdues empreses compartim tant el disseny de la infraestructura com les llicències. Això facilita als clients finals una potencial migració al núvol públic d’Oracle o de Mediacloud, ja que les dues infraestructures tenen el mateix funcionament i estan connectades.

Com a resultat d’aquesta aliança, esperem duplicar la nostra cartera de clients i la mida dels projectes. La implementació de la infraestructura d’Oracle ens ha permès generar oportunitats de negoci addicionals que ens ajudaran a recuperar la inversió un 30% més ràpid del que havíem previst.

Oracle és un dels partners més importants de Mediacloud, juntament amb altres grans empreses com Microsoft o VMWare.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

No hay comentarios

Encara no hi ha cap comentari en aquest post.